İyi Parti Adana'da yerel seçim kampına girecek

İyi Parti, yerel seçim hazırlıklarını değerlendirmek üzere 13-14 Ocak'ta Adana'da istişare kampı düzenleyecek. Başkan Akşener, partisinin Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan adayını kampta açıklayacak.

İyi Parti Adana'da yerel seçim kampına girecek
GİRİŞ 28.12.2023 12:29 GÜNCELLEME 10.05.2024 12:15

İyi Parti, 31 Mart 2024'te yapılacak Yerel Yönetim Genel Seçimi hazırlıkları kapsamında kamp düzenleyecek.

 

Genel Başkan Meral Akşener'in partisinin tüm yönetim kademeleriyle bir araya geleceği kampta, yerel seçim hazırlıkları hem alan hem de aday seçimi bazında değerlendirilecek.

 

Cumhurbaşkanlığı Konseyi, Genel Yönetim Kurulu (GİK) ve Merkezi Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, milletvekilleri ve il belediye başkanlarının katılacağı kampta Akşener'in, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayını açıklaması bekleniyor.

 

Katılımcıların yerel seçim faaliyetlerine ilişkin sunumlar yapacağı kampta, iç ve dış politika ile ekonomideki gelişmeler de tartışılacak.

 

Önümüzdeki hafta Ankara ve İstanbul için görüşmeler yapılacak.

 

Akşener'in yerel seçimlere "özgür ve bağımsız" girileceğini açıklamasının ardından İzmir Milletvekili Ümit Özlale ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

 

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, şu ana kadar büyükşehir İzmir, Eskişehir, Kahramanmaraş ve Trabzon'un yanı sıra büyükşehir statüsünde olmayan 11 il ve 100'e yakın ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı.

 

Yılbaşından sonra Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının belirlenmesine odaklanacak olan Akşener'in önümüzdeki hafta bu kapsamda görüşmeler yapması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL