CHP’li Murat Emir'den Öğretmenlere canlı yayında açık hakaret

Habertürk kanalında yayınlanan ''Sena Alkan İle Açık ve Net'' programında Ankara Büyükşehir Belediyesi için Serhat Oğuz İsminin değerlendirildiği sırada CHP’li Murat Emir hem başkan Oğuz'a hem de öğretmenlere karşı yakışıksız sözler kullandı

Öğretmenlere canlı yayında açık hakaret
GİRİŞ 10.01.2024 00:51 GÜNCELLEME 20.05.2024 21:34

 

 

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinin başarılı belediye başkanı Serhat Oğuz son günlerde kendinden sıkça söz ettiriyor. Son olarak Habertürk kanalında ''Sena Alkan İle Açık ve Net'' programında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serhat Oğuz bir seçenek mi? tartışması yaşandı

 

CHP’li Murat Emir'den yakışıksız sözler

 

Habertürk’te Gazeteci Nagehan Alçı’ “Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz Cumhur İttifakının Ankara adayı olabilir” dedi.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir küçümser bir tavırla “O belediye başkanının mesleğini biliyor musunuz” diye Alçı’ya soru yöneltti.
Alçı “bilmiyorum” deyince…

 

CHP’li Murat Emir küçümser bir tavırla “Öğretmen…” yanıtını verdi. Emir yaptığı gafı fark edip “öğretmenliği ile sorunumuz yok” diye durumu toparlamaya çalışsa da başarılı olamadı.

 

Habertürk Moderatörü Sena Alkan “ben de bir öğretmen lisesi mezunuyum” diyerek CHP’li Emir’e kibarca haddini bildirdi

 

Serhat Oğuz’dan, CHP Milletvekili Murat Emir’e cevap!

 

Konuyla ilgili Başkan Serhat Oğuz sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Başkan Oğuz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 

Öğretmenlik kadar şerefli bir mesleğim olduğu için gurur duyuyorum!

 

Sadece muhalefet etmek arzusuyla, “öğretmenlik” gibi yüce bir mesleği hakir gören, küçümseyen CHP Milletvekili Murat Emir; kendisinin ve partisinin bir öğretmene nasıl baktığını apaçık  göstermiş, kendisini küçük düşürmüştür. 

 

Gücünü, emeğini, hayatını bu şerefli mesleğe adamış tüm öğretmenlerimiz adına; kendisini bu talihsiz ifadesiyle ilgili özür dilemeye davet ediyorum!

 

Unutmayın sayın Murat Emir, Türkiye Cumhuriyetini Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk kurmuştur iyi öğrenin.  

 

Ve tekrar!
Gururla söylüyorum !

 

#BenBirÖğretmenim !
Ben bir Başkanım !
Ben bir “Eğitimci Başkan”ım!

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar öğretmenliği aşağılarken Atatürküde aşağılamış olmuyormu?
    Cevapla