WhatsApp'a "Favori Kişiler" Geliyor: Mesajlara ve Çağrılara Tek Bir Dokunuşla Erişilebilecek

WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu yeni özellik, kullanıcıların favori kişilerin bir listesini oluşturmasına ve bir dokunuşla erişmesine olanak tanıyacak.

WhatsApp'a "Favori Kişiler" Geliyor
GİRİŞ 12.02.2024 11:15 GÜNCELLEME 20.05.2024 17:38

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeni özellik, kullanıcıların manuel olarak bir "favoriler" listesi oluşturmasına olanak tanıyacak. Favoriler listesine eklenen kullanıcılarla iletişim hiç olmadığı kadar kolay olacak.

 

WhatsApp'ın yeni özelliği ilk olarak birkaç gün önce yayınlanan 24.3.10.70 numaralı iOS beta sürümünde ortaya çıktı. Bugün ise özellik WhatsApp Web'in uygulama kodunda tespit edildi. Yeni özellik en çok WhatsApp'ta çok sayıda kişiyle iletişim halinde olanlar için faydalı olacak.

Yeni Özellik Bu Şekilde Görünecek:

 

Diyelim ki WhatsApp'ta kendiniz için bir favori kişiler listesi oluşturdunuz. Bu listedeki kişilerle olan sohbet sayfalarına erişmek bir dokunuşla mümkün olacak. Kullanıcı filtreleme bölümünde favorileri seçtiğinde sadece listedeki kişilerin sohbet sayfalarını görecek. Bu sayede sohbetlerin listelendiği sayfadaki karmaşa bir dokunuşla ortadan kalkacak.

 

Yalnızca sık kullanılanlar listesindeki sohbetler listelenecek, böylece aradığınız sohbeti bulmanız kolaylaşacak

 

WhatsApp'ın favori kişiler özelliği sadece kısa mesajlarla sınırlı kalmayacak. Kullanıcılar favorilerine arama sayfasından da kolayca ulaşabilecek.

 

WhatsApp üzerinde çalıştığı yeni özellik hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak hem iOS hem de web sürümlerinde tespit edilen özelliğin yakın gelecekte tüm platformlar için yayınlanması olası.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL